Auteursrechten / Disclaimer

De Historische Vereniging Steenderen (HVS) presenteert via de beeldbank een selectie van de in haar bezit zijnde (scans van) historische foto's en afbeeldingen van ansichtkaarten.
De HVS heeft in redelijkheid getracht alle maatregelen te treffen om geen inbreuk te doen op het auteurs- of beeldrecht van individuele fotografen, bedrijven of instellingen en bestaande rechten te respecteren.
Als de HVS abusievelijk het auteursrecht of andere rechten heeft geschonden, wordt u verzocht ons daarover per brief of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te informeren onder vermelding van het betrokken identificatienummer zodat we deze onvolkomenheid kunnen corrigeren.

Het getoonde beeldmateriaal mag niet zonder toestemming van de HVS gebruikt worden voor commerciële toepassingen.

Particuliere personen kunnen een digitale afdruk van een bepaalde foto of afbeelding verkrijgen na aanvraag daartoe via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tarieven zijn kostendekkend en zullen in antwoord op uw aanvraag worden meegedeeld).

Voor commerciële toepassing is het verstrekken van beeldmateriaal mogelijk na overleg over het gebruik en de in rekening te brengen kosten.